Ігровий автомат Fruit Cocktail

Ігровий автомат Fruit Cocktail

Главная страница » Ігровий автомат Fruit Cocktail

Ігровий автомат Полунички – це море соковитих апетитних фруктів на екрані, до того ж, що приносять гарний прибуток. Грати в онлайн слот Fruit Cocktail – улюблена розвага гравців, які ще пам’ятають наземне казино. З того часу гра покращена. 

Створено ігрові автомати полунички відомою компанією Igrosoft, яка встигла прославитись своїм унікальним стилем промальовування. Схема проста і зрозуміла – 5 барабанів, 9 ліній та двосторонній залік комбінацій. Яскрава графіка з мультиплікацією та анімована весела полуничка, залишають приємне враження від гри. Ягідка мило посміхається і підморгує, натякаючи на швидкий виграш. Усміхнені фрукти не тільки приносять візуальне задоволення, але й здатні ощасливити удачливого гемблера кругленькою сумою. 


Правила гри Fruit Cocktail

З перших хвилин знайомства зі слотом навіть гравець-новачок зрозуміє, що має справу з інтуїтивно простим управлінням. Досвідчені гравці fruit cocktail оцінять звичність та простоту користування функціями. Всі клавіші розташовані по обидва боки поля, доступні для швидкого натискання. 

Функції автомата:

  1. Кнопки з непарними цифрами призначені для залучення у грі необхідної кількості ліній.
  2. Кнопка Start дозволяє розпочати гру.
  3. Інформаційна іконка Help відкриває всі подробиці про гру, включаючи цінність кожного символу, правила бонус-ігри.
  4. Клавіша Bet відповідає за величину ставки однією лінію.
  5. Maxbet призначена для найазартніших гравців, що дозволяє зробити найбільшу ставку.
  6. Autoplay запускає гру без зупинок. При включенні автозапуску спини йдуть один за одним, з короткою паузою.

Стандартний режим Fruit Cocktail передбачає можливість зробити ставку 1-10 кредитів на кожну лінію. Недаремно до «однорукого бандита» підтягуються нові клієнти — слот має високий рівень віддачі 94,39%. Якщо грати в полуничку на реальні гроші, максимальний куш можна зірвати в 125 000 монет. 

Демо версія: грати безкоштовно або на реальні гроші

Фанати старих наземних автоматів часто мають можливість зіграти в демо-версії. Ігрові автомати грати безкоштовно Полунички можна без здійснення ставки, поповнення особистого ігрового рахунку та без реєстрації. Функціонал нічим не відрізняється від гри на гроші. Єдине правило гри полунички безкоштовно – при виграші, монети нараховуються умовні, їх неможливо переказати на особистий рахунок. Зазвичай такою нагодою люблять користуватися новачки в азартних іграх. 

Залишатися довго в демо-версії немає сенсу, оскільки автомат простий в управлінні та освоїти його можна за п’ять хвилин. До того ж, онлайн гра Fruit Cocktail – прибуткова та весела, не дасть занудьгувати та підніме настрій. Любителі фруктового емулятора оцінили його щедрість, регулярно отримуючи пристойні виграші. 

Символіка апарату Полунички

Серед символів полунички онлайн гравець отримує достаток яскравих смачних фруктів, що приносять пристойний прибуток. Мінімальна виграшна комбінація складає 3 однакові символи, починаючи від лівого або правого краю. 

Ігрові картинки слота включають:

  • лимони;
  • кавуни;
  • персики;
  • яблука;
  • груші;
  • вишеньки;
  • полунички .

Зображення логотипу буде найвиграшнішим, адже саме цей знак активізує великі множники.

Як Wild символ застосовується вишуканий коктейль з усіма фруктами відразу. Його зображення підміняє будь-який символ крім полунички та найціннішого логотипу гри. Комбінація з одних Вайлдів друга за вартістю.

Онлайн слот Полунички: можливість виграти більше

Гра Полунички надає додаткові можливості багато разів примножити дохід. 

Варіанти стратегій для збільшення виграшу, якщо грати в полунички :

  • бонус-гра – підвищує шанси на перемогу з привабливими коефіцієнтами. При випаданні трьох і більше полуничок з’являється окреме вікно із символами, розташованими по периметру екрану. У центрі з’являються три осередки, в яких і з’являтимуться виграшні картинки. При обертанні зупинка відбувається на трьох певних фруктах. Якщо символ, вибраний на активній рамці, збігається із зображенням на барабані – виграш ваш. За кожну картинку, що випала, якщо в Полуничка грати на гроші, гемблер отримує бонусний додаток на рахунок. 
  • ризик-гра може подвоїти вже наявний виграш, для чого необхідно пройти ризиковий раунд. Гемблеру потрібно правильно вгадати закриті карти. Подвійний виграш гарантовано, якщо карта гравця виявляється старшою. Незважаючи на те, що шанси на виграш у полуничку онлайн   становлять 50 на 50, у разі успіху дохід буде колосальний.   

Любителям якісного, але ненав’язливого та простого в управлінні геймплею  онлайн слот Полунички обов’язково сподобається. Яскраві картинки з анімацією, приємний музичний супровід та висока ймовірність виграшу, зробили ігри Полунички найбільш затребуваними серед усіх категорій гравців. На сьогодні з’явилося багато слотів із подібною тематикою . Гемблеру залишається лише вибрати той, що найбільше сподобався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *